Sporten bij Fysioshockwave

Sporten bij FysioshockwaveSporten en werken aan herstel

Voor veel mensen is het een drempel om regelmatig de sportschool te bezoeken. Toch kan het trainen van de verschillende spiergroepen in de gym zorgen voor positieve resultaten. Je merkt dat je lekkerder in je vel komt te zitten, zaken in het dagelijks leven gaan soepeler en je kunt merken dat je steeds wat sterker wordt. Allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat het leven net wat gemakkelijker wordt!

Wij in de praktijk snappen heel goed dat het lastig kan zijn om hier regelmaat in te vinden en willen hier graag begeleiding in bieden voor onze patiënten. Op onze locaties in Gouda en Reeuwijk hebben wij een uitstekende oefenzaal waar mensen aan de slag kunnen met het herstel na een blessure. Binnen onze praktijk willen we graag de mogelijkheid bieden aan onze patiënten om zo optimaal mogelijk te werken aan het herstel, verbeteren van de leefstijl en het vergroten van de kwaliteit van leven.

Sporten en werken aan herstelOm hieraan mee te helpen bieden wij laagdrempelige begeleiding tijdens het sporten in onze oefenzalen en kun je bij vragen altijd bij ons terecht. Naast fysiotherapeutische behandelingen die plaatsvinden in de trainingsruimtes kan het ook mogelijk zijn om een sportabbonement af te sluiten.

Wij willen graag een zo persoonlijk mogelijke begeleiding kunnen bieden, omdat wij begrijpen dat iedereen anders is. Om ervoor te zorgen dat dit geboden kan worden, hebben wij ervoor gekozen om  de sportabbonementen aan te bieden voor mensen die daadwerkelijk ‘patiënt’ zijn bij ons in de praktijk. Mede hierdoor kan het overzicht behouden worden en hopen wij met behulp van onze fysiotherapeuten een zo persoonlijk mogelijke begeleiding te kunnen aanbieden.

Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden met betrekking tot sporten bij Fysioshockwave neem dan gerust contact met ons op via de mail (info@fysioshockwaven.nl) of via de telefoon (+0182 514869).