Over ons

Wij stellen ons graag even voor

Duidelijk

We winden er geen doekjes om. Veel van de behandeling hangt van jou af. Jij moet de oefeningen doen, je gaat jezelf in acht nemen, je gaat rustig aan doen, je brengt regelmaat in de trainingen. Je gaat op je houding letten, gedrag veranderen en dingen anders doen. We zorgen ervoor dat je op elk moment weet wat je te doen staat, hoe je dat moet doen, waar je op kunt letten en wat het je oplevert.

Doelgericht

Er komt veel kijken bij jouw lichaam-in-beweging. Klachten, symptomen en oorzaken liggen soms ver uiteen. Het is een puzzel die we samen oplossen en van waaruit je gericht kunt werken aan herstel. We werken altijd zorgzaam, bedachtzaam en vooral doelgericht. We weten wat we willen bereiken en wat daarvoor nodig is. We houden je gemotiveerd en goed geïnformeerd.

Zorg voor jezelf. Kom langs.

We weten dat het verleidelijk kan zijn om ‘het nog een weekje aan te kijken’. En weet je wat, dat is ook zo. Maar doe dat dan goed geïnformeerd; kom even langs voor een goed gesprek, een lichamelijk onderzoek en een spier-check. Dan vertellen we wat er speelt, wat je kunt doen en hoe wij je kunnen helpen. Een weet je wat? Waarschijnlijk is ons advies dat je het even rustig aan moet doen, dus met dat weekje aankijken komt het wel goed.

Hopelijk zien we je snel.

Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. De betrokkenheid is groot, we kijken verder dan je klacht en werken aan langdurig herstel. Onze klanten gaan ons
aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat het herstelproces vlot en prettig verloopt.

Deskundigheid

Je zult merken dat al onze therapeuten goed weten waar ze het over hebben. De meesten volgden na de opleiding aanvullende trainingen en cursussen. We zijn goed bekend met de nieuwste standaarden in behandelingen, protocollen voor behandeling en trends in ons vakgebied. We gebruiken die kennis en ervaring dienstbaar aan jouw welzijn. Het programma dat je krijgt, is afgestemd op jouw klacht, jouw lichaam, mogelijkheden en wensen.

Betrokkenheid

We zijn ons er van bewust dat fysieke klachten vergaande gevolgen kunnen hebben. Voor je lichaam, maar ook emotioneel, in je leven en voor de manier waarop je sport bijvoorbeeld. Je bent ongeduldig, bang misschien, je hebt vragen, je wilt het graag goed doen, je geeft jezelf op je kop… je klacht heeft gevolgen voor je leven. Het is ons werk die klacht te verhelpen —snel en zorgvuldig. We doen dat professioneel, vanuit betrokkenheid bij de kwaliteit van jouw leven.

Tarieven 2024

De tarieven voor 2024 zijn bekend, je vind ze via onderstaande link. Deze tarieven gelden om het moment dat de behandeling niet vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering, of wij geen contract hebben met uw verzekeraar. 

LET OP: Wanneer je niet aanvullend verzekerd bent is het vanaf heden alleen mogelijk om de behandeling direct contant af te rekenen.

Voor 2024 hebben wij geen contract met DSW, Stad Holland, Ditzo, ASR, Just en Eno.