Polsklachten

Polsklachten hebben veel verschillende vormen waarin ze voorkomen. De meeste polsklachten worden tegenwoordig gerevalideerd bij speciale hand- en pols centra. Zeer specifieke polsklachten zijn bijvoorbeeld de Quervain (pees ontsteking van de duim) of Carpaal Tunnel Syndroom. Minder specifieke klachten gaan vaak gepaard met overbelasting door activiteit of doordat een elleboog of schouder problemen geeft in bewegen. Polsklachten kunnen soms door een manueeltherapeut goed behandeld worden. Daarbij is training van stabiliteit en kracht rondom het gewricht nodig.

Veelgestelde vragen

Wordt shockwave therapie vergoed?

Als u voldoende aanvullend verzekerd bent wordt de shockwave gewoon vergoed. Indien dit niet het geval is gelden onze reguliere tarieven.

Hoeveel fysiotherapie behandelingen heb ik?
Dit is afhankelijk van uw polis, informeer bij uw zorgverzekeraar waar je recht op hebt en wat daarvan al gebruikt is.
Heb ik een hielspoor?
De term hielspoor wijst naar een benige afwijking op het bot. Meetstal is dit niet de oorzaak van de pijn, maar zorgt de peesplaat voor pijn. Door echografisch onderzoek kunnen we de diagnose stellen.
Wat moet ik meenemen op de eerste afspraak?
Een geldig identiteitsbewijs, 2 handdoeken en eventueel je verwijzing. Daarnaast helpt het ons om te kijken op hoeveel fysiotherapiebehandelingen er nog in je pakket zitten.